álláskönnyítő szőnyeg

A 3M álláskönnyítő szőnyeg (ergonómiai szőnyeg) csökkenti a fáradtság- és kényelmetlenség érzetet, továbbá növeli a biztonságot és a kényelmet, így növeli a munkaerő termelékenységét.

Az állómunkát végzők fáradtságának okai, tünetei és egészségük védelme:

allaskonnyitoszonyeg570E A kemény talajon (beton, padlólap) való folyamatos állás a fizikai fáradtság egyik leggyakoribb oka.
A tartós álló helyzet nyomást mér a lábfejekre, a lábak izomzatára, a gerincre, a nyakra és a vállakra, és krónikus fájdalomhoz, sérülésekhez és az izomrendszer működési zavaraihoz vezethet. A hátfájdalom jelentős probléma a munkavállalók számára is, az ettől szenvedők számára különösen jelentős napi gondokat okozva.

A vénák szintén fokozott nyomásnak vannak kitéve az állás alatt. A vérkeringés csökken, mindez fájdalmat és az ízületek duzzadását eredményezheti.

A kevés mozgással járó rendszeres állómunka leronthatja a vénák állapotát és viszerek kialakulásához vezethetnek.

allaskonnyitoszonyeg Az elfáradást gátló (ergonómiai szőnyeg)álláskönnyítő szőnyeg segíti a lábak aktívabb használatát, mert a felhasználók a láb alatti párnázathoz való alkalmazkodás során többet mozgatják lábukat. Ez elősegíti az egészséges vérkeringés fenntartását.


Az álláskönnyítő szőnyeg egyben szigeteli a lábakat a hideg betonpadozattól. A fájdalom gyengíti a dolgozó teherbírását és többletenergiát von el. Amint a fájdalom növekszik, úgy csökken a koncentrációkészség és a termelékenység.
A munkahelyi balesetek kockázata ezzel együtt megnő.
Független tesztek bizonyították, hogy az álláskönnyítő szőnyeg nélkül betonpadozaton álló dolgozók 50%-kal nagyobb diszkomfort érzettel rendelkeznek.

Termékeinkről részletesen a biztonsági szőnyeg oldalunkon tájékozódhat!

nomad

szennyfogo.hu PageRank