alumínium keretes szőnyeg

szennyfogó szőnyeg Az alumínium keretes szőnyeg a lábtörlő szőnyegek legfelső fokozatát jelenti, ahol a maximális szennyfogó képesség és az esztétikus megjelenés ötvöződik, így Ön egy modern kialakítású és egyben high-tech bejáratot tud kialakítani.

Az alumínium keretes szőnyeg kiválóan eltávolítja és elrejti a földdarabkákat, a homok, a kavics és a vizes szennyeződéseket, ugyanakkor megőrzi esztétikus megjelenését.

Miért válasszunk 3M alumínium keretes szőnyeget?

szennyfogó szőnyeg A cipőtalpakon bevitt szennyeződések (a por, a víz) rossz benyomást keltenek már az épületek bejáratánál, továbbá balesetveszélyt jelentenek, és jelentősen megnövelik a takarítási költségeket. A hatékony és esztétikus lábtörlő hozzájárul a látogatókra és az épületet használókra tett vonzó, tiszta benyomás megteremtéséhez, a takarítási költségek csökkentéséhez és a bejárat csúszásmentessé tételéhez.

A 3M™ 8817-8822 alumínium keretes szőnyeg rendkívül tartós, illetve kiváló szennyeződés és nedvesség eltávolító hatással rendelkezik. A bejárati szőnyeg könnyen feltekerhető, ezáltal megkönnyíti a takarítást.

3M™ 8817-8822 Alumínium keretes szőnyeg


aluminium keretes szőnyegA 3M™ 8817-8822 típusú alumínium profilú, nagy forgalomra tervezett szennyfogó bejárati szőnyeg alumínium profilokba erősített textil szőnyegbetétek, kefék, gumibetétek vagy ezek kombinációjából áll. Az alumínium keretes szőnyeg kiválóan eltávolítja és elrejti a földdarabkákat, a homok, a kavics és a vizes szennyeződéseket, ugyanakkor megőrzi esztétikus megjelenését.

A belépő szőnyeg jellemzői:
- A panelek közötti 4,8 mm vagy 7,8 mm távolságú rések könnyedén elrejtik a nagyobb szennyeződéseket.
- Az alusínes szőnyegek magassága 17, illetve 22 mm.
- A panelek egymáshoz acélhuzal, műanyag vagy alumínium összekötő elemmel rögzítettek, ami takarításkor lehetővé teszik a szőnyeg feltekerését.
- Minden egyes panel alsó részére zajtompító gumicsík illeszkedik.
- A 3M™ 8817 típust max. 2500 fő/nap, a 3M™ 8822 típust max. 5000 fő/nap gyalogos és bevásárlókocsis forgalmú épületek bejáratához tervezték.
- Az alumínium keretes szőnyeg rendszer kialakítása esetén a 3M™ 8822 típus kombinálható Nomad™ beltéri szőnyeggel.
- A következő színekben kapható: antracit fekete, palaszürke, gesztenyebarna, tengerészkék, barnásvörös.
- A gumibetétes változat színei: szürke, fekete.
- Belépő szőnyeg esztétikus megjelenésű
- Kiváló szennyeződés eltávolító képességgel rendelkezik
- A szőnyeg kiváló hatékonysággal vezeti el a nedvességet
- Az alumínium keretes szőnyeg hosszú élettartammal rendelkezik
- A szennyfogó szőnyeg nagy igénybevételnek ellenálló szerkezetű
- Egyszerű tisztíthatóság a szőnyeg feltekerhetőségnek köszönhetően
- Méretek: egyedi igényekre szabott méretek

nomad

szennyfogo.hu PageRank