alusínes szőnyeg

alusínes szőnyeg 3m optima A 3M alusínes szőnyeg, a gyártó által különösen nagy forgalmú épületek süllyesztékbe szánt szennyfogó, ami a gyalogos és kerekes kocsis forgalomra egyaránt alkalmas. Az alumínium szerkezet rozsdamentes acélhuzalokkal, vagy műanyag merevítővel van ellátva, és speciális 3M™ Nomad™ Aqua 8500 kevertszálas textil szőnyegbetétekkel, vagy gumi, kefe, vagy a gumi és kefe kombinációjával választható. A textilbetét színválasztéka 5 különböző színben lehetséges.

Miért a legjobb megoldás a 3M Nomad™ alusínes szőnyeg?

alusínes szőnyegAz épületfenntartásban jelentős költségeket jelent a mindennapos takarítás, ahol nagy segítséget jelent az alusínes szőnyeg alkalmazása. Ezzel jelentősen csökkenthető a behordott szennyeződés mértéke, ami jelentősen emeli az tisztaságérzetet, és csökkenti az esetleges elcsúszás veszélyét. A 3M Nomad™ alusínes szőnyeg esztétikailag emeli az épület színvonalát, ezzel szépérzetet kelt a beérkező vendégek számára.

Mindezek mellett az alusínes szőnyeg könnyen tisztítható, ezzel megkönnyítve a takarítószemélyzet dolgát.
A 3M Nomad™ alusínes szőnyeg különböző formára és méretre gyártható, ezzel lehetőség nyílik egyedi formák alkalmazására.

Termékeinkről részletesen az alumínium keretes szőnyeg oldalunkon tájékozódhat.

3M nomad logo

szennyfogo.hu PageRank