csúszás megelőzés

A balesetek legfőbb okát a csúszós felületek, botlások képviselik, legyen szó az otthonunkról, a munkahelyünkről, vagy a közlekedési járművekről.

csúszás megelőzés A csúszás megelőzés a munkahelyeken kiemelt szerepet játszik. A lépcsők szélére, bejáratok járólapjaira telepített csúszásgátló szalagok biztonságos megoldást nyújtanak a balesetek megelőzésére. Gyártósorok mellé, konyhahigiéniai területekre a 3M™ Safety-Walk™ ergonómiai szőnyeg, vagy 3M™ Safety-Walk™ fáradtságcsökkentő szőnyeg elhelyezése ajánlott.

A csúszás megelőzés minden munkáltató számára fontos feladat. A 3M™ Safety-Walk™ csúszásgátló szalagok, vagy a 3M™ Scotch-Clad™ 7888 általános célú, felületre kenhető csúszásmentesítő bevonat tökéletes megoldást nyújtanak csúszásmentesítésre.

Vakvezetésre, és gyengén látók számára figyelem felkeltésre, valamint a csúszás megelőzés céljából egyszerre két problémára is megoldást kínálunk a 3M™ Safety-Walk™ csúszásgátló szalagokkal.

csúszás megelőzés Vakvezetésre a 3M™ Safety-Walk™ extra erős csúszásgátló szalagjait ajánljuk, durva szemcsézete bottal jól kitapintható. Figyelemkeltésre a 3M™ Safety-Walk™ általános célú, sárga csúszásgátló szalag a legmegfelelőbb. Csúszás megelőzés céljából a felhasználási felülettől függően különböző csúszásgátló szalagokat ajánlunk.

Uszodákban, vizes helységekben, fürdőszobákban csúszás megelőzés céljából a 3M™ Safety-Walk™ finom felületű csúszásgátló szalag telepítése javasolt. Hajók külső felületére, vízi sporteszközökre a 3M™ Safety-Walk™ gumiszerű csúszásgátló szalagokat ajánljuk. Alternatív megoldás csúszás megelőzés céljából, elsősorban uszodákban az uszodai szőnyeg alkalmazása.

Termékeinkről részletesen a csúszásgátló szalag oldalunkon tájékozódhat.

 safetywalklogo

szennyfogo.hu PageRank