csúszásgátlás


A 3M™ Safety-Walk™ szalagjairól a csúszásgátló szalag oldalunk kaphat teljeskörű tájékoztatást!

A csúszós felületek komoly munkahelyi balesetekhez vezethetnek, de otthonunkban is veszélyforrást jelentenek. A csúszásgátlás biztosítására a 3M™ Safety-Walk™ csúszásgátló szalagokat ajánljuk, vagy a 3M™ Scotch-Clad™ 7888 általános célú, felületre kenhető csúszásmentesítő bevonat telepítését.

csúszásgátló szalag Kültéren, teherautókon, építőipari járműveken, darukon alkalmazható a 3M™ Safety-Walk™ extra erős csúszásgátló szalag. Extra erős, nagy szemcséjű felülete kiváló megoldás a csúszásgátlás biztosítására.
Intenzív gyalogosforgalomnak kitett csúszós felületek, mint például gyártócsarnokok, rámpák, lépcsőházak csúszásmentesítésére ajánlott a 3M™ Safety-Walk™ általános célú csúszásgátló szalag, vagy 3M™ Safety-Walk™ csúszásmentesítő bevonat elhelyezése. A csúszásgátlás kiemelkedő szerepet játszik a munkahelyi balesetek megelőzésében. Konyhahigiéniai, vagy ipari területeken, gyártósorokon ajánlható még az ergonómiai szőnyeg, fáradtságcsökkentő szőnyeg, tisztatéri szőnyeg elhelyezése.

A csúszásgátlás a biztonság szempontjából kiemelkedően fontos. Egyenetlen, tagolt felületeken is alkalmazható a 3M™ Safety-Walk™ felületre alakítható csúszásgátló szalag, mely alumínium hordozórétege miatt ezeken a felületeken is biztonságos megoldást tud nyújtani.

csúszásgátló szalag tekercsben A csúszásgátlás funkcióján kívül esztétikus megjelenést biztosít, vagy jelentős szerepet játszik látássérültek részére figyelemfelketésre, vakvezető sávok kialakításában.
A csúszásgátlás otthonunkban, és vizes helységekben is megoldást kíván. Nedves területekre a 3M™ Safety-Walk™ finom felületű, vagy gumiszerű csúszásgátló szalagot ajánljuk.

Termékeinkről részletesen a csúszásgátló szalag oldalunkon tájékozódhat!

 safetywalklogo

szennyfogo.hu PageRank