csúszásgátló

A 3M™ Safety-Walk™ szalagjairól a csúszásgátló szalag oldalunk kaphat teljeskörű tájékoztatást!

tábla A 3M™ Safety-Walk™ csúszásgátló felületek megoldást jelentenek az elcsúszásból és elesésből származó balesetek megelőzésében, illetve a vakok és gyengén látók akadálymentes és biztonságos közlekedésére. A 3M™ Safety-Walk™ termékcsaládjának tagjai segítséget nyújtanak a padlózat által okozott veszélyek csökkentésében:

A 3M™ Safety-Walk™ csúszásmentes felület megoldást jelent az elcsúszásból és elesésből származó balesetek, illetve az ezekből eredő jogi eljárások, a magas bírsági és biztosítási díjak csökkentésében.

csúszásgátló A padlók síkosságából fakadó kockázatok nagy részét egyszerűen már a padló megfelelő biztonsági kezelésével meg lehet előzni: hatékony csúszásgátló burkolattal (a munkahelyi egészségvédelemmel és biztonsággal foglalkozó, 89/654 sz. európai irányelvnek megfelelően). A kényelmes, nagy teljesítményű, fáradtságot megelőző, csúszásgátló bevonatok fokozzák a termelékenységet, csökkentik a vállalatok biztosítási és kártérítési terheit. A padló csúszásmentes felület programjában végzett beruházás megtakarítást eredményez idő és pénz tekintetében, sőt akár életet is menthet.

A 3M™ Safety-Walk™ termékcsaládjának tagjai segítséget nyújtanak a padlózat által okozott veszélyek csökkentésében:

3M™ Safety-Walk™ csúszásmentes felület megoldást jelent az elcsúszásból és elesésből származó balesetek, illetve az ezekből eredő jogi eljárások, a magas bírsági és biztosítási díjak csökkentésében.

csúszásgátló A speciális szerkezetű, rugalmas felületű 3M™ Safety-Walk™ fáradtságcsökkentő szőnyegek kifejezett célja az álló munka során létrejövő fizikai fáradtság csökkentése. A 3M csúszásgátló és fáradtság megelőző termékeinek kialakítása a legmagasabb minőségi követelmények figyelembe vételével történt, hogy hatékony, megbízható teljesítményt biztosítsanak rendkívül hosszú időtartamra is.

Csúszásgátló termékeinkről részletesen a csúszásgátló szalag oldalunkon tájékozódhat.

 safetywalklogo

szennyfogo.hu PageRank