csúszásmentesítő bevonat

A 3M csúszásmentesítő bevonat elkészítése azokon a felületeken lehetséges, ahol nem jöhet szóba a csúszásgátló szalag. A padlózatra felhordva, egy egyenletes egybefüggő csúszásmentes bevonatot tudunk előállítani.

csúszásgátló bevonat Élettartamát tekintve, nem közelíti meg a csúszásgátló szalagét. Az élettartama függ a padló felületétől, az átmenő forgalom nagyságától, valamint az azon keresztülhaladó kerekes járművek terhelésétől. A csúszásmentesítő bevonat egy színben, sötétszürkében létezik. Felhordása igen egyszerűen kivitelezhető. A felület előkészítése, zsírtalanítása után, spatulával (spakli), valamint ecsettel felhordva készíthetünk csúszásmentesítő bevonatot. Mivel a termék oldószeres, ezért száradás során, fokozottan figyelni kell a szellőztetésre. Alkalmazható, kül-, beltéren, valamint tartósan UV sugárzásnak kitett helyeken.

csúszásgátló bevonat A 3M™ Scotch Cloud™ csúszásmentesítő bevonat, kiváló olaj-, benzin-, vízálló, beleértve a tengervizet is. Lehetséges több rétegben is felhordani, ezáltal a csúszásmentesítő bevonat tartóssága megnő. Porózus-, régi elhasznált felületen, valamint kültéren a csúszásmentesítő bevonat tartóssága érdekében, használjon 3M™ Scotch-Grip™ Primer 776 alapozót.

További csúszásgátló termékeinkről a csúszásgátló szalag oldalunkon tájékozódhat.

 safetywalklogo

szennyfogo.hu PageRank