dörzsi

Dörzsik sérülékeny felületek tisztítására

3M™ Scotch-Brite™ 98 dörzsi

3M dörzsi Kifejezetten sérülékeny felületek tisztítására, karcmentes törlésére fejlesztették ki, mint például: porcelán, rozsdamentes acél, króm, műanyag, mosogató, fürdőszobai felületek. Nagy hatékonysággal távolítja el a szennyeződést az érzékeny felületekről, miközben nem károsítja azt. Szín: fehér

Méret: 224 mm x 158 mm
Vastagság: 8,5 mm

3M™ Scotch-Brite™ 350 dörzsi

3M dörzsi Méretre vágott vastag fehér dörzsi. Hosszú élettartamú, könnyen használható. Az érzékeny felületek tisztítására tervezték. Vastagságából adódóan kényelmes fogást biztosít.

Szín: fehér
Méret: 158 mm x 95 mm
Vastagság: 25 mm

3M™ Scotch-Brite™ 2020 lila dörzsi

3M dörzsi Scotch-Brite™ kevert szálas lila dörzsi nagy hatékonyságú súrolóeszköz, mely kíméletes a rozsdamentes acél felületekhez, karcmentes törlést biztosít. Kiváló alternatívája a fém dörzsiknek.

Szín: lila
Méret: 102 mm x 133 mm
Vastagság: 6 mm

Dörzsi általános munkafolyamatokhoz és nagy teljesítményű súrolóeszközökhöz

A Scotch-Brite™ termékcsalád megoldást jelent a különböző tisztítási feladatokhoz, széles választékot kínál a karcmentesen tisztító dörzsiktől a nagy teljesítményű súrolókig.
Különböző tisztítási feladatokra kifejlesztett termékek.

A 3M gyártási technológiája biztosítja a csiszolószemcsék egyenletes eloszlását miden egyes dörzsiben, ily módon érhető el a kiváló súrolási hatékonyság, melyet a dörzsi élettartama alatt végig megőriz. A termékek folyamatos minőségi ellenőrzés alatt állnak, biztosítva ezzel azt, hogy a felhasználóhoz mindig kiváló minőségű termékek kerüljenek. A dörzsik hosszú élettartamúak, nem rozsdásodnak és nem morzsálódnak.

3M™ Scotch-Brite™ 96 dörzsi

3M dörzsi A közepes erősségű súroló hatásfokkal rendelkező dörzsit általános tisztítási feladatokhoz, karcmentes törléshez és ajánljuk. Nyitott szerkezete miatt könnyű tisztítani. Konyhai edények, serpenyők napi tisztítására ajánlott.

Szín: zöld
Méret: 224 mm x 158 mm
Vastagság: 8,5 mm

3M™ Scotch-Brite™ 640 dörzsi

3M dörzsi Egy tekercs 40 db, méretre vágott dörzsit tartalmaz, melyek könnyen letéphetőek a tekercsről – a papíradagolóhoz hasonló módon. Ez a közepes súrolóhatékonyságú dörzsi általános tisztítási folyamatokhoz, illetve kevésbé érzékeny felületek, konyhai edények tisztítására ajánlott. Kívülről egy műanyag tok védi a tekercset a szennyeződéstől. Kiszerelése gazdaságos, praktikus és higiénikus.

Szín: zöld
Méret: 224 mm x 158 mm – 4 m
Vastagság: 6 mm
Perforált változat: 40 db/tekercs

3M™ Scotch-Brite™ 450 dörzsi

3M dörzsi Nagy hatásfokú, igen erős súroló dörzsi szivacs. Nagyon makacs lerakódott szennyeződések eltávolításához ajánlott. Padlók, falak, ipari gépek, lépcsőházak tisztítására alkalmas.

Szín: sötétkék
Méret: 158 mm x 95 mm
Vastagság: 25 mm

További termékeinkről részletesen a szivacs és dörzsi szivacs oldalunkon tájékozódhat.

scotchbrite
szennyfogo.hu PageRank