ergonómiai szőnyeg

ergonómiai szőnyegA legtöbb vállalat számára egyre nagyobb problémát jelent a megfelelő munkakörnyezet kialakítása a saját dolgozói számára. A hosszú és fárasztó testhelyzetben végzett munka következménye, az érezhető fizikai fájdalom, ami általános fáradtságérzést, hátfájdalmat, alsó testrészekben érzett diszkomfort érzést okoz.
Ezek csökkentésére a leghatékonyabb megoldás a 3M ergonómiai szőnyeg.

ergonómiai szőnyeg Az ergonómiai szőnyeg kellemesebb körülményeket teremtve csökkenti a fizikai fájdalommal járó termelés sikerességét, így jelentős pozitív változást előidézve a munkavégzés hatékonyságában.
Az ergonómiai szőnyeg mindezek mellett felhasználható még csúszásveszély megelőzésére is. Az ergonómiai szőnyeg tehát csúszásmentes, szilárd szőnyegfelület, ami nagyon könnyen tisztítható, takarítható. Javasolt a rendszeres, naponta történő tisztítás, ami a szőnyeg felületén történő porszívózást, áttörlést jelent. Az ergonómiai szőnyeg ellenáll a penészek, gombák kifejlődésének.

A folytonos vinil felület csökkenti a elfáradást, így első sorban olyan ipari csarnokokban alkalmazható ahol a munkaidő nagy részében állómunka folyik.

Az ergonómiai szőnyeg kiválóan alkalmas kocsi forgalom haladására is, a szőnyegek szélein lévő szegélyek lehetővé teszi a könnyebb haladást, és a botlásveszélyt.

Termékeinkről részletesen a biztonsági szőnyeg oldalon tájékozódhat.

 safetywalklogo

szennyfogo.hu PageRank