esettanulmányok

esettanulmány1

Esettanulmány - szennyfogó szőnyeg bérlése, vagy vásárlása? - merült fel a kérdés a Mammut bevásárlóközpont üzemeltetői részéről.


Esettanulmány

esettanulmány2

Esettanulmány - balesetek megelőzésére kiváló megoldás, a 3M Safety-Walk lépcsőkre, és csúszós felületekre alkalmazható, csúszásgátló terméke


Esettanulmány

esettanulmány3

esettanulmány - A technikai alapkövetelmények megtartása mellett a csúszásgátló szalag egy biztonságos megoldás szinte bármilyen forgalmi igénybevétel esetében


Esettenulmány

esettanulmány4

Esettanulmány - A Sofitel Hotelnél 2009-ben cégünk, a Nortek Kft. nyerte el a szennyfogó szőnyeg cseréjét. A 3M szennyfogó termékei a kiírás kritériumai szerint lettek kialakítva.


Esettanulmány

esettanulmány5

Esettanulmány - szőnyegbérlés, vagy egyszeri alkalommal a 3M szennyfogó szőnyeg megvásárlása hosszú távra?


Esettanulmány

esettanulmány6

Esettanulmány - a vakok és gyengén látok közlekedésének elősegítésére kiírt akadálymentesítési pályázat a 3M Safety Walk csúszásgátló szalaggal valósult meg.


Esettanulmány

esettanulmány7

Esettanulmány - szinte elképzelhetetlen, hogy a jó kommunikáció és a funkció között megtalálható az egyensúly. Az elvárás egy hatékonyan működő kreativitást biztosító szennyfogó.


Esettanulmány

esettanulmány8

Esettanulmány - A McDonalds éttermek több konyhájában problémát okozott az épületen belüli lépcsők csúszásmentesítése, biztonságossá tétele.


Esettanulmány

esettanulmány9

A szennyfogó szőnyegek, csúszásgáltó szalagok, dörzsik, pad-ek, esettanulmányain keresztül betekintést nyerhet a megoldott problémákra.


Esettanulmány9
szennyfogo.hu PageRank