fáradtságcsökkentő szőnyeg

fáradtságcsökkentő szőnyegA 3M™ Safety-Walk™ fáradtságcsökkentő szőnyeg család, jelentős előnyöket biztosít a munkaterületek számára.
Az ergonómiai szőnyeget kis súlya miatt könnyű takarítani, és könnyen mozgatható.

A fáradtságcsökkentő szőnyeg kényelmes, biztonságos érzést biztosít a munkavégzők számára ezzel növelve a hatékonyságot, ami természetesen kihat a termelékenységre.
A munkavállalók számára jelentősen csökkenti a fizikai fájdalmakat, amit a hosszú állással járó tevékenység idéz elő a különböző testtájakon. (térd, hát, nyak)
A fáradtságcsökkentő szőnyeg hosszú élettartamának köszönhetően, mindvégig megőrzi pozitív hatásait.

fáradtságcsökkentő szőnyeg A munkáltatók számára az egyik legfontosabb feladat a munkaerő védelme, ami hosszútávon a termelékenysége fő forrása. Így elsődleges szempont a fizikai fájdalmak csökkentése, kialakulásának megóvása, amire kiváló megoldás a 3M™ Safety-Walk™ fáradtságcsökkentő szőnyeg.
Ezek a szőnyegek nem csak a fáradtság csökkentés miatt fontos elemek a gyártás, termelés során, hanem a biztonsági funkcióik miatt is.
A fáradtságcsökkentő szőnyeg egyik további erénye a csúszásvédelem, amely csökkenti a elcsúszásból, esésből származó balesetek számát.
Alkalmazható a legtöbb ipari környezetbe, mert kiválóan ellenáll a nedvességnek, itt gondolva a makacs zsiradékokra, és agresszív tisztítószerekre.

A fáradtságcsökkentő szőnyegek különböző szerkezetűek (zárt és nyitott).

fáradtságcsökkentő szőnyeg A nyitott szerkezet első sorban a folyadékokban gazdag részekre alkalmazható, mely egyben rugalmas, puha járófelületet biztosít.


fáradtságcsökkentő szőnyegA sima, zárt felületű fáradtságcsökkentő szőnyeg könnyen tisztítható a síkfelület miatt, ideális megoldás száraz munkaterületekre.

Termékeinkről részletesen a biztonsági szőnyeg oldalunkon tájékozódhat.
 safetywalklogo
szennyfogo.hu PageRank