Hírek

összeilleszthető szőnyeg

A 3M-nek sikerült kifejlesztenie egy olyan kiváló összetételű szőnyeget, mely ideális kombinációt biztosít a cipőtalpak letisztításához, majd a szennyeződés és a nedvesség elvezetéshez és megtartásához.


szalag típusok

3M Safety-Walk csúszásgátló szalagok Útmutató a különböző felületekhez, az ajánlott termék típusok felhasználási területei.


kenhető csúszásgátló bevonat

Feljárók, lépcsők, rámpák, átjárók és más csúszós felületek melyeket mindennap használunk, könnyen válhatnak csúszóssá. Különböző okok miatt történhetnek balesetek.


bérszőnyeg

A legmegfelelőbb, leghatékonyabb megoldást szeretné a bérszőnyegek költségei helyett? Látogasson el a bérszőnyeg oldalunkra, ahol az Önnek legmegfelelőbb megoldást tudjuk javasolni. Ahol összehasonlítható a bérszőnyegek költsége egy saját tulajdonú szennyfogó költségével, illetve kiszámítjuk mennyi idő alatt térül meg egy saját szennyfogó megvásárlása.


aqua 85

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 3M Nomad Aqua Plusz 4500, 6500, 8500 termékcsaládunkat felváltják az új 3M Nomad Aqua 45, 65 és 85 típusok.


ökoszőnyeg

3M™ Nomad™ Öko beltéri szennyfogó szőnyeg

A 3M™ Nomad™ Öko újrahasznosított anyagokból készült szőnyeg műanyag palackokból, és nagy nedvszívó képességű, 680 g-os szőnyegszálakból áll. A kétrétegű szerkezet segít a nedvesség és a szennyeződés megtartásában, míg a gumi hátoldala strapabíró, csúszásmentes felületet biztosít.


eldobhato szonyeg

Megérkezett a 3M Nomad Basic típusú szennyfogó szőnyeg, amely kiválóan alkalmas a bérszőnyegek helyettesítésére.


aqua 65

Bevezetésre került a 3M új beltéri szennyfogó szőnyeg terméke a közepes forgalomra tervezett Aqua 65 termékcsalád.


felületre alakítható szalag

Az Alkotás Pointon belül a Concorde Értékpapír Zrt. által bérelt irodában baleset veszélyessé vált a bordázott lépcső.


finom felületű szalag

Csúszik a beltéri lakozott falépcsője, esetleg fürdője, vagy a zuhanyzókabin burkolata?


csúszásgátló szalag választék

Tovább bővült a 3M Safety-Walk csúszásgátló szalagok választéka.


szennyfogo.hu PageRank