karcmentes törlés

karcmentes törlés Takarítás során a legfontosabb szempont a megfelelő eszköz kiválasztása. Különösen igaz ez az érzékeny felületek esetében. A karcmentes törlés és tisztítás eléréséhez nyújtanak segítséget a 3M mikroszálas kendők. A felületen maradt érdes tárgyakat tisztítás előtt el kell távolítani. a tűzhely kerámia-, vagy rozsdamentes felületére ráégett szennyeződéseket a karcmentes törlés érdekében célszerű vegyszerrel feloldani. Ezek után a helyesen megválasztott mikroszálas törlőkendő segítségével elérjük a kívánt célt.
A megfelelő termék kiválasztására a következő mikroszálas kendőket ajánljuk:

Az általános célra szánt mikroszálas kendő a 3M™ Scotch-Brite™ 2012. Ez a termék por, kosz, ujjlenyomat, zsíros szennyeződés, száraz és nedves eltávolítására alkalmas.

karcmentes törlés Finom felületekhez, úgy mint üveg, tükör, képernyő, lakkozott felületre a leginkább ajánlott a 3M™ Scotch-Brite™ 2030 mikroszálas törlőkendő. Leginkább ez a termék alkalmas a karcmentes törlés kivitelezésére alkalmas.

Csíkmentes szárításra a 3M™ Scotch-Brite™ 2060 préselt mikroszálas tisztítókendő. Ez a termék, egyesíti magában a mikroszálas technológiát, a nedvszívó kendők hatékonyságával.

Az Universal 14 mikroszálas kendő felülete, dörzshatású csíkokkal van kombinálva, ezért karcmentes törlés nem kivitelezhető használatával.

Mindegyik termék 95 C° fokon mosható.

Termékeinkről részletesen a mikroszálas törlőkendő oldalunkon tájékozódhat.

scotchbrite
szennyfogo.hu PageRank