lábrács

A 3M™ Nomad™ szennyfogó szőnyegcsalád ideális megoldást kínál üzletek, bevásárlóközpontok, bejáratainak tisztántartására, a baleseteket megelőzésére, fenntartva a bejáratok esztétikai szépségét, valamint a csökkenti a takarítási költségeket.

lábrács A 3M™ Nomad™ lábrács nagy forgalmú, magas igénybevételnek kitett épületek bejárata elé, szélfogóba, illetve beltérre egyaránt telepíthető.

A lábrács közül kültérre a gumibetétes, kefebetétes, vagy a kettő kombinációjából álló, gumi-kefe betétes típust ajánljuk. Beltérre a textilbetétes lábrácsot javasoljuk, melynek 6 színkombinációja érhető el. A textilbetétes lábrács fekete, szürke, barna, kék, vörös, zöld színben kapható.

A lábrácsok kétféle magasságban érhetőek el: legfeljebb 5000 fő/napi forgalom esetén a 3M 8817, e feletti forgalomszám esetén a 3M 8822 típust ajánljuk. Mindkét szőnyegtípus ellenáll a kerekes kocsi forgalomnak.

lábrács Kiválóan távolítja el a lábrács a szennyeződéseket, földdarabkákat, nagy mennyiségű nedvességet képes felszívni, és magában tartani.

A lábrács takarítása igen egyszerű, hiszen könnyen feltekerhető. A lábrács napi szintű porszívózást, időszakos mechanikai kefével történő tisztítást igényel, valamint rendszeres mélytisztítást.

Termékeinkről részletesen a szennyfogó és szennyfogó szőnyeg oldalon tájékozódhat!

3M nomad logo

szennyfogo.hu PageRank