lábtörlő

A 3M™ Nomad™ Basic lábtörlő, beltéri szőnyeg ideális választás alacsonyabb forgalomszámú épületek, irodák, üzletek, kávézók szennyeződéseinek felfogására.

lábtörlő A 3M™ Nomad™ Basic lábtörlő költséghatékony megoldást kínál ideiglenes szennyfogásra, bérszőnyeg helyett ajánlott. A lábtörlő három szerkezeti egységből áll. A lábtörlő gerince eltávolítja a szennyeződést és megvédi a szálszövetet a gyors elhasználódástól, és szakadástól. A lábtörlő szálszerkezete letakarítja a szennyeződéseket a cipő talpáról, valamint felszívja a nedvességet. A lábtörlő alja ragasztóréteggel ellátott, mely biztosítja a megfelelő csúszásmentességet.

A lábtörlő minimális karbantartást igényel, élettartamának lejárta után a hagyományos szeméttel együtt kidobható.

lábtörlő A lábtörlő szőnyeg alacsony forgalomszámú épületekbe ajánlott típusa a 3M™ Nomad™ Aqua Plus 4500 beltéri szőnyeg, melyre megfelelő karbantartás mellett 1 év garancia vonatkozik rá.
A 3M™ Nomad™ Aqua Plus 6500, és 3M™ Nomad™ Aqua Plus 8500 beltéri szőnyeg magas forgalomszámú épületekbe ajánlott, megfelelő karbantartás mellett 3, illetve 5 év garancia adható. Mindkét lábtörlő rendkívül jól távolítja el a szennyeződéseket, valamint akár 5,5 liter nedvességet is képes felszívni.

Beltéri szőnyegeinkről a szennyfogó, kültéri termékeinkről a szennyfogó szőnyeg oldalon részletesen tájékozódhat!

3M nomad logo

szennyfogo.hu PageRank