mikroszálas kendő

A 3M mikroszálas kendő 5 típusa közül a megfelelő törlőkendő használatával gondoskodhat arról, hogy cége, és otthona pormentes, és ragyogó tisztaság legyen. A mikroszálas kendő széles kínálatában biztosan megtalálja a költséghatékony megoldásokat a takarításra.

A mikroszálas kendő típusai 4-féle színben kaphatóak, mely színkód alapján könnyen beazonosítható, megfelelve a HACCP követelményeknek. Irodai használatra a kék mikroszálas kendő ajánlott, konyhákba a zöld mikroszálas kendő, vizes helységekbe a sárga mikroszálas kendő, mellékhelyiségekbe a piros mikroszálas kendő.

mikroszálas kendő mikroszálas kendő3M™ Scotch-Brite™ 2030 mikroszálas kendő, 3M™ Scotch-Brite™ 2010 professzionális mikroszálas kendő, 3M Universal 14 mikroszálas kendő, 3M™ Scotch-Brite™ 2060 mikroszálas kendő, 3M™ Scotch-Brite™ 2012 általános mikroszálas kendő egyaránt használható szárazon, vagy nedvesen. A mikroszálas kendő használata során nem szükséges vegyszereket használni, mégis erőkifejtés nélkül tisztítható bármely felület anélkül, hogy foltot, vagy csíkot hagyna maga után.

Minden mikroszálas kendő többször mosható 95 fokon, szárítógépben is szárítható.

A termékekről bővebben a mikroszálas törlőkendő oldalunkon tájékozódhat.

scotchbrite
szennyfogo.hu PageRank