mikroszálas törlőkendő

A 3M™ Scotch-Brite™ termékcsalád megoldást jelent a különböző tisztítási feladatokhoz, széles választékot kínál a karcmentesen tisztító mikroszálas törlőkendőktől kezdve a nagy teljesítményű súrolókig.

Universal 14 mikroszálas törlőkendő

mikroszálas törlőkendő A dörzshatású csíkok lehetővé teszik az erős szennyeződések eltávolítását, továbbá nagyobb mennyiségű nedvesség felszívását is a napi takarítás során. 95ºC-on 50 alkalommal mosható.

Színek: piros, kék, sárga, zöld
Mérete: 40 cm x 40 cm
Csomagolás: 10 db/csomag

3M™ Scotch-Brite™ 2010 professzionalis színkódolt mikroszálas törlőkendő

mikroszálas törlőkendő A 3M™ Scotch-Brite™ színkódolt professzionális törlőkendő a legalkalmasabb a hétköznapi, valamint az érzékeny felületek tisztán tartására. Gyorsan és hatékonyan távolítja el a port és a szennyeződéseket, a lerakódott ujjlenyomatokat. Szárazon és nedvesen is használható, vegyszerek nélkül vagy tisztítószerekkel. A tisztítandó felületen nem hagy csíkot és szárazon a port magába zárja, így az nem hullik vissza a tisztított felületre. A színkódolás arra szolgál, hogy Ön a terméket tartódobozából kivéve színe alapján is beazonosíthassa. A színkódolás megfelel a HACCP követelményeinek, segítségével elkerülhető a keresztbefertőzés. 300-szor mosható 95 fokon.

Színek: piros, kék, sárga, zöld
Mérete: 220 x 360 mm
Csomagolás: 5 db/csomag

3M™ Scotch-Brite™ 2012 általános mikroszálas törlőkendő

mikroszálas törlőkendő2012 A 3M™ Scotch-Brite™ 2012 törlőkendő poliészterből. és nylon mikroszálból készült. A termék por, kosz, ujjlenyomatok, zsíros szennyeződések és nedvesség karcmentes törlésére alkalmas. Használható szárazon vagy nedvesen, tisztítószerrel vagy anélkül. Mosógépben mosható 150 alkalommal 95°C-on, szárítógépben is szárítható.

Színek: piros, kék, sárga, zöld
Mérete: 36 cm x 36 cm
Csomagolás: 10 db/csomag


3M™ Scotch-Brite™ 2030 mikroszálas törlőkendő

mikroszálas törlőkendő A 3M™ Scotch-Brite™ színkódolt általános törlőkendő kiváló a finom felületek tisztítására, mint pl: üvegfelületek, képernyők és egyéb sérülékeny tárgyak. 95ºC-on 50 alkalommal mosható.

Színek: piros, kék, sárga, zöld
Mérete: 32 cm x 36 cm
Csomagolás: 5 db/csomag

3M™ Scotch-Brite™ 2060 préselt mikroszálas törlőkendő

mikroszálas törlőkendő2060 Gyors és könnyű megoldás a mindennapos tisztításra. Maradéktalanul távolítja el a lerakódott port, ujjlenyomatokat, és csíkmentesen szárítja fel a vizet, miközben könnyen és karcmentesen tisztít. A mikroszálak egy különleges előkezelés segítségével megőrzik puha tapintásukat egész élettartamuk alatt. 30-szor mosható 95 fokon.

Színek: piros, kék, sárga, zöld
Mérete: 40 cm x 36 cm
Csomagolás: 10 db/csomag

scotchbrite
szennyfogo.hu PageRank