pad

pad A legtöbb ember számára fontos egy épület megjelenése, belső tisztasága. Ennek ellenére kevesen figyelnek oda a padló ápolásra. A pad kiváló megoldás a takarítógépekkel tisztítható felületek napi karbantartására. Ezeket a felületeket nem lehet egy vödör vízzel hatékonyan tisztítani. A padló élettartalmát tehát hosszabbá tudjuk tenni, és ápolt, szép, csillogó felületet tudunk elérni a tisztító tárcsás gépek, és a pad használatával.
A pad tehát egy fontos eszköz a padlótisztítás során. Ezért fontos a megfelelő tisztítókorong kiválasztása.

padek3m A pad különböző fordulatra tervezett tisztítókorong. Kis és normál fordulatszám az alapeltávolításra (barna, fekete, Hi-Pro), valamint a súrolás, védőbevonat nélküli felületekre (kék, zöld és narancssárga-zöld), texturált felületekre (kék-fehér), spray-tisztítás, védőbevonattal ellátott felületekre (piros, kék), polírozásra (világosbarna), kristályosítás (bronz, ezüst), fapadlók esetén (csiszolókorong) valamint kárpittisztításra ajánlott a pad (kárpittisztító).
Nagy fordulatszámon a pad a polírozásra (világosbarna) és kristályosítás (bronz, ezüst), alkalmazható.
A polírozásra a világosbarna pad a legalkalmasabb ultra és ultra szuper fordulatszámon.
A spray-tisztítás, védőbevonattal ellátott felületek tisztítására való. Kis és normál fordulatszám mellett a piros és kék pad, ultra fordulatszámon narancssárga és zöld padet használhat. 

Termékeinkről részletesen a súroló korong és a padlósúroló korong oldalon tájékozódhat.

scotchbrite

szennyfogo.hu PageRank