padlósúroló korong

Még a padló fényesítése előtt vagy egyszerűen csak a védőbevonat nélküli padlófelület megfelelő állapotban való tartása érdekében el kell távolítanunk a fekete foltokat és a szennyeződéseket.

3M™ Scotch-Brite™ Brush’n Mop mikroszálas padlótisztító korong

A speciális szerkezetű mikroszálas padlótisztító korong az egyenetlen, érzékeny, texturált padlófelületek kiváló tisztítóeszköze. A padlósúroló korong mikroszálai hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket az egyenetlen felületekről. Kis és normál fordulatszámon, nedvesen vagy vegyszerrel használható.

Szín: kék

Méretek: 406–432 mm átmérő


3M™ Scotch-Brite™ zöld súrolókorongok

3M™ Scotch-Brite™ zöld padlósúroló korong jelenti az iparágban az igen szennyezett padlók felsúrolásának előírt módszerét. Szennyezett padlókhoz erős súrolóhatással nedvesen használható.

Szín: zöld

Méretek: 254–530 mm átmérő


3M™ Scotch-Brite™ Pad Plus kék súrolókorong

Ez a súroló tárcsa egy sokkal nyitottabb és ellenállóbb konstrukció, amely csökkenti az eltömődést, növelve ezzel a súrolókorong egyes öblítései közötti időt. Ideálisan használható az erősen szennyezett padlók hatékony tisztítására, elsősorban nedvesen alkalmazható.

Szín: kék

Méretek: 254–505 mm átmérő


A spray-tisztítás azt a gyakran alkalmazott karbantartási munkát jelenti, amely során eltávolítjuk a cipősarkak okozta nyomokat és visszanyerjük a padló fényét.

 3M™ Scotch-Brite™ kék tisztító korong

A pad a védőbevonat nélküli padlófelületeken található foltok gyors eltávolítására alkalmas, a tisztítás után közepes fényességet hagy maga után a padlón. Erősebben szennyezett padlók hatékony tisztítására alkalmas, elsősorban nedvesen.

Szín: kék

Méretek: 280–530 mm átmérő


3M™ Scotch-Brite™ piros tisztító korong

A padlóápoló korong a védőbevonattal ellátott padlófelületeken keletkezett foltok leghatékonyabb módon való eltávolítására alkalmas, a tisztítás után tükörfényes felületet hagy maga után a padlón. Napi fenntartó és spray-tisztításra javasolt.

Szín: piros

Méretek:

254–530 mm átmérő

 

3M™ Scotch-Brite™ narancssárga/zöld tisztító korong

Kimondottan a védőréteggel bevont padlók számára terveztük, hogy eltüntesse az ott található foltokat, miközben magasabb fordulatszámon tükörfényes padlófelületet hozunk vele létre.

Szín: narancssárga/zöld

Méretek: 355–505 mm átmérő

 

Padlóápolás során a legjobb eredmény elérése érdekében elengedhetetlenül fontos, hogy a védőréteggel való bevonás előtt alaposan felcsiszoljuk a padlót.

 

3M™ Scotch-Brite™ Hi-Pro nagy teljesítményu˝ fekete csiszolókorong

Ez a padlóápoló termék a 3M által kidolgozott technológia eredménye. A nagy teljesítményű fekete csiszolókorong igen erőteljes és agresszív hatású szerkezete révén gyorsan és hatékonyan képes eltávolítani a több rétegben, túlzottan felhalmozódott, nagyon kemény és ultrasebességgel fényezett padlóbevonatokat.

Szín: fekete

Méretek: 406–530 mm átmérő

 

3M™ Scotch-Brite™ fekete csiszolókorongok

A nagy teljesítményű fekete csiszolókorong az iparágnak az a terméke, amelyhez az összes többi csiszolótárcsát mérik. A tisztító korong a szennyeződés eltávolítását nagy hatékonysággal teszi lehetővé, miközben hosszú ideig megtartja minőségét.

Szín: fekete

Méretek: 280–530 mm átmérő

 

3M™ Scotch-Brite™ barna csiszolókorongok

Ezt a csiszolótárcsát a kimondottan a szárazon történő csiszoláshoz terveztük. A sokkal nyitottabb konstrukció révén hosszabb ideig lehet használni a padlóápoló korongot, mielőtt az tisztításra szorulna. Régi piszok, viasz, polimer alapeltávolító nedvesen és szárazon.

Szín: barna

Méretek: 280–530 mm átmérő

 

A polírozás célja, hogy csillogóvá tegyük az újonnan bevont padló felületét, valamint hogy visszanyerjük a védőréteggel már bevont padlók fényét.

 

3M™ Scotch-Brite™ világosbarna polírozókorong

Hagyományos polírozó tárcsa a puhább padlóbevonatok számára, általános sebességen való használatra.

A tisztító korong színe: világosbarna

Méretek: 432–505 mm átmérő

 

3M™ Scotch-Brite™ fehér polírozókorong

Ideális polírozókorong a fényes padlóbevonatok számára általános sebességen való használatra egy mély és intenzív csillogás elérése érdekében. Polírozáshoz szárazon használjuk.

A padlóápoló korong színe: fehér

Méretek: 305–530 mm átmérő

 

3M™ Scotch-Brite™ narancssárga/fehér polírozókorong

A speciális szálkeverék révén a legmagasabb sebességre kapcsolva, egyszeri polírozással tehetjük fényessé a padlót. Szerkezeti összetétele révén a polírozó tárcsa maximális tartósságú, és ellentétben a hagyományos nagy sebességű polírozó tárcsákkal, a padlóbevonó réteg élettartamát is megnöveli azzal, hogy csak a legminimálisabb mennyiségű védőréteget veszi le a padló felületéről

A tisztító korong színe: narancssárga/fehér

Méretek: 406–530 mm átmérő

 

A rugalmas, gyémánt csiszolótárcsák a márvány, illetve márvány összetételű padlók kristályosításának előkészítésére alkalmasak.

 

3M™ Scotch-Brite™ Sienna padlótisztító (márvány felújításához)

A tisztító korong fő feladata a felületek tisztítása és az egyenetlenségek eloszlatása – a lila padlóápoló korong használata előtt. A barna oldalával a padló felé, alacsony sebesség mellett legalább 8-szor tisztítsa végig a padlót, kímélő vegyszer vagy tiszta víz használata mellett.

Szín: bézs

Méretek:

254–505 mm átmérő

 

3M™ Scotch-Brite™ lila padlótisztító korong (márvány felújításához)

A padlóápoló korong a 3M™ Scotch-Brite™ Sienna padlótisztító használata után maximalizálja a márványfelületek fényességét a közepes fényességtől a magas fényességig. Sötétlila oldalával a padló felé, alacsony sebesség mellett legalább 12-szer tisztítsa végig a padlót, kímélő vegyszer vagy tiszta víz használata mellett.

Szín: lila

Méretek: 254–505 mm átmérő
szennyfogo.hu PageRank