szőnyeg

Bevásárlóközpontok, szállodák, irodák, kávézók, és üzletek bejáratai a nedves, csapadékos időjárás miatt a látogatók, és a vásárlók által behordott portól, sártól elkoszolódnak, a víztől balesetveszélyessé válnak.

szőnyeg A 3M™ Nomad™ szőnyeg család egyszerre kínál esztétikus megoldást a bejáratok tisztántartására, valamint csökkentheti velük a takarítási költségeket.

A 3M™ Nomad™ szennyfogó szőnyeg család megfelelő megoldásokat nyújt alacsony, közepes, vagy magas forgalomszámú épületek bejárataihoz. A 3M™ Nomad™ szőnyeg rendszerek kültérre, szélfogóba, és beltérben elhelyezett szőnyeg hármasa optimálisan tisztítja meg a szennyeződésektől az épületek belsejét.

szőnyeg Kültérre a 3M™ Nomad™ Terra szőnyeg, 3M™ Nomad™ Moduláris 8300-as szőnyeg, 3M™ Nomad™ aluprofilos szőnyeg elhelyezése ajánlott. Kiválóan távolítják el a szennyeződéseket, a földdarabkákat.

Beltérre a 3M™ Nomad™ Aqua Plus, illetve 3M™ Nomad™ Aqua Original szőnyeg, de rövidtávú megoldásra a 3M™ Nomad™ Basic szőnyeg elhelyezése ajánlott.

A beltéri szőnyegek felfogják a finomabb szennyeződéseket, valamint magukban tartják a nedvességet.

Beltéri szőnyegeinkről a szennyfogó, kültéri termékeinkről a szennyfogó szőnyeg oldalon részletesen tájékozódhat!


3M nomad logo

szennyfogo.hu PageRank