tisztító korong

3m tisztító korong A padlóápolás során elengedhetetlen, hogy felcsiszoljuk, és egy alapos szennyeződés eltávolítást végezzünk a tisztító korong segítségével, még a védőréteggel való bevonás előtt. (fekete, barna tisztító korong)
A szennyeződések és foltok eltávolítására a súrolás nagyon fontos lépés, még a fényesítés előtt, ezzel megfelelő állapotban tarthatjuk a padlót. Ebben az esetben a kék, zöld tisztító korong javasolt.

3m tisztító korong A spray-tisztításra a padlón kialakult sérülések (cipők, leejtett eszközök okozta sérülés) eltávolítására, valamint a karbantartási munkálatokra kínál megoldást a kék, piros, narancssárga/zöld tisztító korong.
A tisztítás, alapeltávolítás, súrolás, spray-tisztítás után a polírozás azért fontos folyamat a védőréteggel már bevont padlók esetén, mert így a csillogóvá tudjuk tenni a felületet a tisztítókorongokkal (világosbarna, fehér, narancssárga/fehér pad).

A tisztító korong kiváló megoldást jelent a márvány, illetve más márványhatású, összetételű felület kristályosításának előkészítésére. (bronz, ezüst, bézs, lila pad)

Termékeinkről részletesen a súroló korong és a padlósúroló korong oldalon tájékozódhat.

scotchbrite

szennyfogo.hu PageRank