törlőkendő

A 3M törlőkendő segítségével könnyen tisztán tarthatja munkahelyét, otthonát. A törlőkendő különböző felületek zsírtalanításában, nedvességfelszívásban, ujjlenyomatok eltávolításában segítenek. Nem szükséges vegyszereket használni, így a környezetet is kíméli. A törlőkendő akár szárazon, akár nedvesen is használható.

mikroszalaskendo3m A törlőkendők széles választéka egyszerre nyújt megoldást professzionális belső tisztításra, miközben pénzt, és energiát spórolhat meg. Akár egy törlőkendő is elegendő a száraz por, zsíros szennyeződések, makacs ujjlenyomatok eltávolítására.

A törlőkendő négyféle színben kapható, mely megfelel az Európai Unió új HACCP szabályozásának. A kék törlőkendő irodai használatra, a zöld törlőkendő konyhákban, és gyógyászati helyeken, a sárga törlőkendő vizes helységekben, a piros törlőkendő a mellékhelységekben használható.

mikroszalaskendo2010 A 3M™ Scotch-Brite™ 2010 professzionális mikroszálas törlőkendő az érzékenyebb felületek tisztítására alkalmazható, mint festett, rozsdamentes acél felületek, porcelán, csempe.

A 3M™ Scotch-Brite™ 2030 mikroszálas törlőkendő hétköznapi szennyeződések, mint általános konyhai berendezések, eszközök tisztítására alkalmas.

mikroszalaskendosb2060 A 3M™ Scotch-Brite™ 2060 mikroszálas törlőkendő könnyen eltávolítja a port, ujjlenyomatokat, karcmentesen tisztít réz, alumínium, vagy üveg felületeket is, mindezt gyorsan végezheti el, és ragyogó fényt biztosít a felületeknek.

3M Universal 14 mikroszálas törlőkendő dörzshatású csíkokkal teszi lehetőveé, hogy az erősebb szenyneződések is könnyen eltávolíthatóak legyenek.

A 3M™ Scotch-Brite™ 2012 általános mikroszálas törlőkendő kosz, por, zsíros szennyeződések eltávolítására, és nedvesség felszívására alkalmas.

Termékeinkről részletesen a mikroszálas törlőkedő oldalunkon tájékozódhat!

scotchbrite

szennyfogo.hu PageRank