uszodai szőnyeg

uszodai szőnyeg A 3M™ Safety-Walk™ uszodai szőnyeg azok közé a kitűnő csúszásmentes megoldások közé tartozik, amelyek hatékonyan megoldják a mezítlábas közlekedési területek biztonságát. Pl. sportlétesítmények, uszodák, hajók, vizesblokkok.
Az uszodai szőnyeg tehát ideális megoldás mezítlábas közlekedésre öltözőknél, úszó- és fürdőmedencéknél, szaunák körül, valamint zuhanyzó és fürdőhelyeken.
Az uszodai szőnyeg kényelmes érzést biztosít a mezítlábas közlekedéskor és mellette biztonságos felületet teremt a vizes helyiségek számára.

uszodai szőnyegA 3M™ Safety-Walk™ uszodai szőnyeg szerkezetét tekintve rugalmas, nyitott szerkezetű szőnyeg, ezzel lehetővé teszi a víz átfolyását úgy, hogy a szőnyeg felülete szárazabb maradjon, mint a környező terület.
Az uszodai szőnyeg anyaga különleges gomba- és penészálló PVC, amely nagyon könnyen tisztítható, de ellenáll a legtöbb tisztító és fertőtlenítő vegyszernek, és az ellenáll az UV-nek is.

A 3M™ Safety-Walk™ uszodai szőnyeg két színben kapható: kék és drapp. Méretét tekintve a 90 cm széles és 6, vagy 12 méter hosszúságú.
A uszodai szőnyeg különböző formára és méretre vágható, így lehetséges egyedi alakzatok megvalósítása is.

uszodai szőnyegVastagság
/jellemző átlagérték/ ASTM D418-68, 30-35 rész - 6,0 mm

Tömeg
/jellemző átlagérték/ ASTM D418-68, 10-19 rész - 3,9 kg/m2

Mikrobiológiai jellemzők:
ASTM G-21 - Gátolja a gombák kifejlődését.

Gyúlékonyság:
DOC-FF-1-70 (USA) Megfelel
ASTM E-648 (USA) >1,0 watt/cm2
V.K.F. (CH): 5,2

Elektromos jellemzők:
AATCC-134 statikus jellemzők 0,9 kV /Terhelési küszöb 2,5 kV- nagyobbra tehető/
Környezettel szembeni ellenállás:
ASTM D-746 -29°C-től 60°C-ig

 safetywalklogo

szennyfogo.hu PageRank